Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

yoU&Me do prvega singla in videospota Magnet

Mojca in Uroš, združena v zasedbo yoU&Me sta pred dnevi izdala njuno prvo avtorsko skladbo Magnet, za katero sta posnela tudi videospot.

yoU&Me je povezala ljubezen in želja do glasbe. Oba rada posegata po starejši glasbi iz 60. in 70. let prejšnjega stoletja, tako da tudi njun repertoar zajema znane avtorje iz tistih časov, kot so Led Zeppelin, The Doors, Beatles in druge.

2_duo_um_sdc2_35

Pesem Magnet govori o osebi ki čuti, da je drugačna kakor ostali, vendar se kljub vsemu skuša vklopiti v družbo. Vse dokler ne začuti, da obstaja še nekje drugje takšna energija, podobna njeni. Obstaja v osebi za katero še ne ve, ampak čuti, da ta oseba zaznava isto. In se sprašuje, ali naj zaupa svojim občutkom ter vesolju, da jo bo pripeljalo do te osebe: »Magnet, ki vleče ti dve polji skupaj je močan, vendar si ne zaupa povsem. Toda na koncu si reče, da če se prepusti in dovoli naravi ter energiji, da naredi svoje, bo vse v redu.«

Videospot za skladbo Magnet smo posneli v idiličnem okolju Cerkljanske, natančneje na Črnem vrhu, ki ponuja obilo edinstvenih kotičkov v naravi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja